Granulati

 

lastna-blagovna-znamka-0Dobavljamo materiale velikih svetovnih proizvajalcev, kot so LyondellBasell, Bayer, Lanxess, Eni, Api, BASF, …. Zadnje čase se na trgu vedno bolj pojavljamo tudi z lastno blagovno znamko, s katero tržimo materiale z ugodnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Največ prodamo poliamidnega granulata, sledijo pa mu POM, PBT, PC, ABS … Vedno imamo na zalogi preko 800 različnih vrst materialov, kar količinsko predstavlja do 1.500 ton. Izbor materialov stalno dopolnjujemo.

 

Kupcem vedno dostavimo standardni certifikat kvalitete, ob prvi dobavi v letu varnostno spričevalo (safety data sheet) za varno rokovanje, po potrebi – podani zahtevi ob povpraševanju, pa tudi tehnične podatke, certifikat za kontakt z živili, UL kartico, potrdilo o izvoru oz. poreklu blaga, potrdilo o skladnosti materialov z RoHS direktivo …

 

Granulat, ki ga prodajamo, je običajno pakiran v vrečah po 25 kg. Na paleti je ponavadi 1.000 kg (tehnični materiali) oziroma 1.250, 1.375 do 1.500 kg (poliolefini, stireni in tehnični materiali pod našo blagovno znamko – TERAmid, TERAdur). Po dogovoru je možna tudi dobava v večji embalaži, npr. oktabine ali big-bagi, ki je primerna predvsem pri avtomatiziranem načinu odvzema materiala.